Shoppat lite :)

Lindex Shop Online - Body 
                         Body 79,50


Lindex Shop Online - Set
                           Set 149,-

Slank in på lindex online shop och såg det här! Gick ju inte att motstå!
Stella kommer ju bli superfin :D

Lyckat!

Haha stella älskar sin musikmobil med barbapapa!! gu va hon låg i sängen och pratade flina och pilla med sina fötter...sötnosen!



Ni kan få en bild på henne och sina barabasar nån annan gång :) nu sover hon, och eventuellt pappan också..hihi¨
Ne idag blir det sängen tidigt (brukar ju inte lägga mig efter 20.00 ändå) ska ju jobba imorgon,.. wiho!

Äntligen Torsdag!

Jaa idag kommer mannen hem! Skönt, :)

Och idag ska Willy vara på "öppna" så han blir nog där tills Robban kommer och hämtar han, jag har sjuk "mensverk" om det även heter så när man har ägglossning? Ont gör det iaf! Stackars Stella börjar bli snorig också.. hoppas det är övergående :)

åå idag ska jag hämta ut mina paket som ligger på tempo, det ens från Lekmer, men en musikmobil (barbapapa..oväntat) och ett spjälskydd dom hade rea på Micki´s.. och så har jag ett paket från tele2 med vårt nya och förhoppningsvis snabbare internet..hihi skojsigt

Hm! Imorgon ska jag jobba!! Yeeyh va skojigt! Så kom till macken och shoppa loss hahaha, jag vill ha mycke folk imorgon juh!!

ånej,.. kom just på att jag å pappa ska köra bil idag...uch.. hoppas alla andra i stan håller sig inne! vill inte ha traffik när jag ska köra..  :p


110329

Jaha tisdag... vad har jag gjort? njaa inte mycket, tvättat, diskat..ja inte mycket mer :)
Jag har nog bara myst md barnen idag ♥



Stella varkade inte ha lika skoj som jag och Willy hade när vi lekte med kameran idag..hehe

Ja idag fick jag även ett kort när stella håller i båda fötterna, hon har ju nyligen kommit på att det finns 2(?!) fötter...haha



Lär väl lägga mig nu eftersom stella vaknar var 5:e minut ... :(


vakna! :)

Se så glad man kan bli av lite musik!!

lyssna, dansa och njut! hahaha



jag bjuder på denna :D



Puss och god natt!

vilken helg!!

Oj oj,.. inte ens hunnit blogga det säger väl allt..hahaha
Ja som ni kanske vet så har vi ju haft dopet i helgen, skönt att ha det avklarat :) och jag är jätte glad att allt gick så bra och smidigt i kyrkan.. Stella var ju hur snäll som hellst och även willy ibörjan :) sen smet Sally ut så började dom springa runt..ja självklar så sprang ju Willy runt innan sally kom ut också! Men vadå det är väl så det är på dop? man kan ju inte hålla fast ett barn och be dom vara tysta så länge...haha Så det va ju bara skoj, och prästen tyckte det var bra att hans konfirmader (vad det nu heter) fick verkligen se hur det kan se ut på ett dop...haha va han nu menade med det :)

Lite bilder kan ni ju såklart få se iaf!





hihi Stellas Barbasnigel :p
Det är en av alla jätte fina presenter hon fick,.. kan lägga upp lite någon annan dag.. om de nu e någon som e nyfiken vill säga..haha :)

Nej nu lär jag försöka få Stella att somna om...

klockan!?

HM! Kan man bara inte ha samma tid året om? byta tid, va e det för trams!? *suck*

Ne idag blir det inge mer bloggande,.. orkar inte vara vaken längre :p så jag lär väl följa med mannen in till sovrummet...hehehe

oj :)

Oops,.. vart visst inget skrivet igår :) hade ju fullt upp hela dagen! Först gick jag å lämnade Willy sen gick jag och Linda med bebisarna till öppna fsk.. sen när jag kom hem och Stella fortfarande sov så vart det ju inte vila direkt.. det fanns ju massa disk och tvätt som skulle fixas :( och när jag väl lägger ler mig i soffan för att sträcka ut ryggen som har vart en pina några dagar så hörs det små ljud från vagnen... haha typiskt!

Men men.. idag då...haha :D jag har ju jobbat idag... hur skönt som hellst även om jag såklart saknade mina barn hela tiden... men super att få tillbringa dagen på jobbet med Ullis, hade ju riktigt skoj även om jag bara inventerade! Men nu ska jag skriva om ett schema så ska nog jag kanske få jobba lite då och då..Toppen!

Nej nu måstejag vila upp mig inför morgondagens smörgårtårtegörande... :) sen ska vi ju duka också så vi slipper det på söndag!

Nu har visst Stella vaknat också!
Hörs hej ;)

110323

Uch,.. Stella...vad e felet? hon e alltså endast nöjd om jag går runt med henne...hon äter  och spyr! och sover...men bara nöjd små små korta stunder...hon som brukar vara såå glad jämt! så shit va jäva ont i ryggen jag har! ;(

MEN jag har ju haft fin besök idag :D Malin har tillbringat sin dag här med mig.. såå mysigt! Sen kom även Elin förbi och hälsade på lite :D så det va bra att dom kom och underlättade min dag.. Så Malin va en ängel och hämtade mina paket på Tempo, det va ju storm så jag ville inte gå... men men vet inte om kläderna satt som jag ville.. ser ju ut som att jag e höggravid igen..lovar att det e jag inte! haha fast det blir nog nått av dom kläderna iaf... jag lär ju vara klädd annars så kommer jag väl inte in..haha

Jaa tordag imorgon igen, shit va veckorna går undan...Robban kommer hem ♥ mys! men först så ska jag och mammsen handla till smörgåstårtorna som vi ska göra på lördag...mumsigt (hoppas jag)... Jah sen kanske jag ska jobba i helgen med...(inge stressad alls) men jobb kan jag inte tacka nej till..älskar ju att jobba!!! fast inget e ju säkert ännu.. :)

åå min drygaste lilla willy ska få vara på "öppna" hela dagen imorgon eller iaf 9-16 kommer ju bli super tomt här hemma :) men han älskar ju att vara där och han behöver få lite miljöombyte så kanske han e lite lugnare här hemma..hahaha

Uch ne helt slut,.. så god natt och dröm sött :D

Rackarns :)

Hm! kollade ju skatten idag.. JAA jag får tillbaka och robban så nu e mitt körkort klart! riktigt skönt faktist, en sten borta från maggen :p MEN,.. jag ska ju skatta för nå pengar som vart utbet. till mig förra året, och det pappret har jag ju självklart "städat" bort eftersom vi gjort om köket... så nu vet jag inte hur jag ska kunna få tag på mina uppgifter!!! F*N! Hur ska jag göra,.. jag lär ju iaf försöka med min bankman och se om han kan få fram nått mer än dom på swedbanks kundservice...sen måste jag väl också ringa skatteverket och hur lång kö e det inte där nu dom här dagarna??!! hur som hellst e jag ju glad att jag får tillbaka..hehe! (även om jag inte får shoppa upp dom)

Ja appropå shopping,.. mina paket från H&M och Ellos kom idag, har ju dock inte hämtat ut dom e ju så nervös att jag inte kan ha mina dopkläder.... :/

Ne har inte tid mera nu, halv åtta hos mig börjar ju nu :D
Men ni ska få se tulpanerna jag fick av Linda!


hihi fina va? hade nog aldrig sett såna!

trött :)

Hihi va lite trött igår så var det ju bara skit på tv förutom en unge i minuten så pappa spelade in och jag somnade nog vid 20.00 sköönt!!

men det var nog tur de eftersom lillfröken vaknat hur och fått met 3!? gånger inatt...*suck* men faktist e jag ju pigg ändå :)

Men igår då va gjorde vi då.. jo jag och barnen gick ut på gården för att luckra upp lite snö så det kanske försvinner, så vi var nog ute i nästan 2 timmar och pillare runt.. så jag hann tom städa verandan lite!! toppen!
Och Willy fick rusa av sig lite! :) sen kom Linda och Fabian hit.. det va mysigt med sällis en stund :)

ÅÅ sitter och väntar på att kl slåt 07.00... så ska jag in och kolla OM jag får tillbaka nått på skatten.. hehe spännende!

Dopet :)

Uch snart kommer förhoppningsvis mina kläder jag hade tänkt att ha på dopet... bara att hoppas att jag inte ser ut som en stoppd korv i dom... man står ju ändå "synligt" så att säga..hahaha
Och bara tankarna på dopet får mig lite stressad.. men mamma kommer ju å hjälper mig iaf :)

nej nu e det nog lunchdax!

Leklandet!

Japp idag vart den den "hel"dag på Leklandet i Falun, det vart verkligen skojjigt, vi kom dit vid 10 och åkte hem vid 14 så i ca 4 timmar sprang och klättrade Willy eller ja han tog ju en festis paus iaf men han satt inte! haha han e helt otrolig den ungen :)




Stella tyckte det va spännande med hoppborg :p


Willy var ju inte lika lätt att ta kort på idag.. men nått fick jag iaf :D


Adrian och Sally var också med och lekte,.. ja Mickan också hehe :p


Haha Robban hade nog lika roligt han med.. :D

Ja sen har vi inte gjort mycket, ne blir nog en lugn kväll med chipsen jag inte fick igår..haha
Men nått som e jobbigt e att jag kom på att snart börjar min intensivkurs till körkortet..känns lite panikartat! jag e ju fan redan nervös.... :/

Nej nu ska jag fortsätta med kvällens mat, Fläskfilé men hemmagjord klyftpotatis och bea.. MÖMS!


Lördag idag :)

JA lördag idag, det har vart en riktigt skön dag faktist men jag skäms lite eftersom jag inte vart ute nått! fy på mig! Men iaf så började ju iofs men mensvärk och migrän, men det gick ju över! :)
Sen kom pappa/morfar upp och hämtade Willy, han hade lite tråkigt så han ville väl bli lite sysselsatt haha.. men dom va ute och lekte lite iaf och badade!
Och Tero va hit på en kopp kaffe med tårtbit :D
Så va jag och stella ensamma en stund och hade lite myspys ♥ Och vi lagade Bryggarstek MUMS tom Willy åt mycket!


Nej nu får kvällen forsätta med lite tvmys med körslaget och chips om nån(robban) orkar gå ut och köpa..hehe

Trevlig kväll nu så får ni sukta lite på min tårtbit som ska avnjutas nu!


jag erkänner!

haha jag erkänner, Robban tycker att jag e efter när det gäller musik, men hallå jag har ju lyssnat på det jag vill bara..*asg*
Så lyssnar ju alltid robban på den där rockkanalen på radion...så kom den här låten och jag råkade säga till robban; "åh va e det här, rätt bra juh" Och han bryter ut i asgarv!

Och jag antar att alla ni andra som läser det här också gör det!



Men haha sorry att jag aldrig lyssnat på Nirvana och börjat med det nu så här X antal år försent..
men vadå bättre sent än aldrig!

åå mitt armband :)


Mm mm mm! love it!

Ja dagen har varit toppen :) och lite släkt har varit här på lite fika, alltid trevligt!
Haha och när dom gått så skulle vi städa på Willys rum eftersom det såg ut som ett bombnedslag!! Så säger den lilla**** ungen att,.. "det är inte jag det är Fanny och Julia" Pöh vad som att det var dom som stökat till..hahaha
han e för rolig den där ungen ♥

Jaha nehe mer då,.. Jo jag gick igenom kameran och såg att det hade vart lite "nackträning" på morgonkulan..


Stella ser sjukt fokuserad ut och nästan lite vindögd..men klart hon e söt ändå..hihi

Nu ska jag nog ta det lite lugnt i soffan innan jag lägger mig om Willy tänkte gå upp halv 5 imorgon också så vill jag ju vara lite utvilad..haha...och Robban e ju och "pular" lite så han kommer väl hem sent antar jag eller det vet jag för dom skulle väl göra så klart det bara gick :)

så God natt på er!

Ja må ja leva :p

Jiipi va skoj det är att fylla år?! eller inte? äch 26 e väl ingen ålder? haha! men heller inget speciellt att fira tycker jag. Men jag har iaf fått min platttång jag ville ha hehe det vart visst nån som jag kan ställa in värmen på beroende vilket hår jag har :D och så fick jag ju det där förra helgen, så nu i veckan har jag beställt ett jättefint armband! ska bli spännande när det kommer...hihi

Ja nog om det,..
sen har jag mensvärken from hell idag... blä! Och ångst över godiset igår... men allt går väl över..
ÅÅ igår kom ju Robban hem, så skönt! tycker ju att det är lite tråkigt att inte ha någon att prata med på kvällarna så nu e ju allt som de ska igen :) sen så fick jag ju sova inatt.....mm mmm mm

nej nu ska jag måla naglarna på Willy så han slutar tjata....hahaha


wihoo

Hihi Stella har vänt sig idag från rygg till mage!! va glad jag vart!

Ååå nu lär jag nog mejla prällen ang dopet,... skulle gjort det för ett bra tag sen, hehe bättre sent än aldrig...


hemska dag äntligen snart slut!

Uch dagen började med jordens mensvärk och migrän! jippi!men ja den gick ju över runt lunch iafså det var ju skönt det... sen har jag sjukt ont i ryggen, inte bra för ryggen att sitta på ett hårt golv hela dagarna...*suck* men vad gör man? och jag e trött trött och jätte trött... även fast jag somnade 20.00 igår hehe skönt, dock inte lika skönt att alltid vakna vid 05.30 :(

Nog med tjat!
jag tycker en sak e jätte skoj iaf! Stella har kommit på att hon kan lägga sig på sidan å jag hoppas att hon kanske vill vända sig snart... vore skoj, Willy var ju så stor så han lyckades ju inte att vända sig förrän han var 9 månader..haha men han satt ju när han var 4 månader istället :p Hon på bvc sa att han hade stor sittyta.. haha och det hade han vill jag lova!



hon tycker även att det e skoj att sparka bort "gymmet"
jaja jag vet att hon ser skoj ut i bakhuvet, hon har ju skavt bort allt hår!! hahaha

nej Natti natt!!

gäsp


såhär ser jag ut idag!
Stella har varit ett monster inatt (om man får säga så?) uch inte många timmars sömn inatt... hoppas på en bättring till natten!! Hon åt åt och åter igen åt... och ville inte somna om direkt efter att hon ätit heller.. och jag kan lova att får jag inte sova så blir jag inte människa :( men en liten glädjade sak iaf... eftersom ja då e helt förstörd idag så kommer pppsen upp med pizza!! yey! då kanske Willy lyckas få i sig en bit mat också... han är i en sån vägra äta period just nu och råkar man ge han mat som han inte vill/inte tycker om så får han riktiga kväjningar(?) och man verkligen ser på han hur illa han tycker att maten smakar... så då får man ju lite dåligt samvete när man tjatar att han måste äta så det slutar alltid med att han äter en macka...och det känns ju inte så bra!

Aja så fort barnen somnat ikväll så e det läggdax för mig eller iaf efter halv åtta hos mig :)
så jag säger redan nu NATTINATT!!

Måndag igen då

Oj dagen har gått väldigt fort idag, och båda barnen somnade ju innan 18.30.. så vad nu då... har ju skit tråkigt!
och inte kan jag lägga mig tidigt idag heller då det är "en unge i minuten" idag ju :D love it!

Som alla läst kanske så har jag ju fått presentkort på saga of sweden... och e lite sur,.. jag tycker inte att jag har feta fingrar, men ska man beställa en ring som är bred så lär man ju ta till lite på storleken ju,.. så jag e ju inte säker på att jag kan ha ringarna dom säljer jag vill inte ha den på ringfingret utan på långfingret... men e lite sugen på ett armband annars men ska se vad dom säger i mejlet jag skickade :p

Åh vilket väder vi haft idag! jag både älskar och hatar slasket,.. det är ju skönt för det visar ju att snön e på väg bort,.. men hur lätt e det att köra barnvagn i skiten?! Men jag tror det bra väger över det dåliga hehe

Ha jag fyller på fredag juh! yeey... eller inte... men men de e ju ett måste? men jag kom iaf på en bra sak som jag kunde önska mig av Robban... en "riktig" plattång... jag e ju nybörjare på den fronten och köpte mig en sån där liten skit för att kolla bara om det var nått jag skulle fortsätta med, och jag tycker ju att de e lite skoj att göra det så nu ska jag avancera och ta steget till en bra plattis!! hahaha (vet att jag e lite efter)

Nej nu ska jag "ladda" inför barnafödandet :D

Mysig söndag!

Ja idag fick jag ju sova länge om jag ville som varje söndag..hehe.. men längre än till 9 kan jag inte ligga längre :) men jag var ju tvungen att gå upp då iaf eftersom vi (jag å stella) skulle våldgästa Lina och Ludde och carl...så vi åkte dit vid 10 tiden och va kvar ända till halv 3.. men tiden gick så sjukt fort..älskar att prata med Lina hon är en av få som jag nästan skulle kunna säga vad som hellst till..:) hon liksom genomskådar en på ett bra sätt! tack för pratstunden idag behövde den! sen åkte vi ju självklart till pappsen och åt vår söndagsmiddag...idag vart det korvlåda ala marlene :) hehe det var riktigt gott faktiskt!

Ja uch imorgon måndagska väl inte klaga, har vänner just nu som har det mycket värre och jag tänker på er ska ni veta.. men jag känner lite olust inför den här veckan när Robban åker, vet inte varför men det är även första gången jag känner så har...men det släpper nog :) kanske e den dystra musiken jag lyssnar på för tillfället :) hehe

mina älsklingar


en rofylld liten skönhet


busar i fina jeansklänningen..


Älskade storebror!

Sitter här och har för tillfället skittråkigt! och vet inte vad vi ska göra heller...
och inte ett skit finns att se på tvn heller,..så kan hända att melodifestivalen åker på...ja vad ska man annars göra ;p ....

Ne,.. fortsatt trevlig helg på er!


Mums!

har nyss mumsat i mig tårta!! gud så gott det var :) hemmagjord såklart! Med chokladmousse och hallon i och marsipan på! :p

och så fick jag ju mitt efterlängtade presentkort, så nu ska jag bara fundera ut hur jag beställer med ett sånt sen e det bara att shoppa..haha

Fredagen avklarad :)

Japp vi har varit i kupolen och shoppat lite, vart inte så mycket men kläder fick hon iaf :)



Kunde inte låta bli den här "onepiecen" haha söt!

Sen så har jag blivit kär i barbapapa! jag vill ha allt till stella men har tyvärr inte råd :(
jag hittade ju en sängmobil som jag hade velat köpa...men ekonomin sprack haha så ingen sån!
men den här har jag köpt iaf :D


Ett hjärta som vibrerar..

Ja vad har vi mer gjort..inget tror jag,.. jo jag gick till Willys nu på kvällkvisten för att handla till en tårta jag ska göra imorgon när mamma och mormor och morfar kommer och kanske min bror, vi ska fira morfar och dom ska väl gratta mig lite i förskott eftersom dom ändå e här :) men iaf jag halkar till willys och hittar inte dom där tårtbottnarna!!!! suck! så jag kan inte göra nån tårta idag utan får stressa ihop den imorgon.. men det går ju det med..

nehe nu måste jag poppa lite popcorn till criminal minds..mums!

Ja Torsdag!

HIhi älskade torsdag nu e Robban på väg hem! Härligt, och ikväll blir det torsdagsmys med pizza och kanske lite snask vem vet ;) och idag ska Willy sova hos morfar där han även ska tillbringa fredagen medans vi e till kupolen :D

Ja roligare än så har jag nog inte att berätta...vi har ju liksom bara väntat idag :) och lillskrutt bara sover, tror det e sviter från sprutan :(

Men jag lovar att visa ALLT jag köper imorgon hehe!


vaccination idag!

Har nyss vart på BVC, gu va hon blev ledsen och arg av sprutorna...stackarn! men hon sover nu...får se om hon får nå feber sen då...Men det var ju vägning och mätning också.. hon är nu 62,5 cm och väger 6270 coh huvet va 40,5...tycker det va skoj Willy va sjukt mycket större vid 3 månader! haha biffen...

åå idag e det onsdag, en dag kvar innan robban kommer hem :) yeeyh va skönt...även om det blir att jag måste städa mer när ham e hemma..hehe man vänjer sig fort vid att vara ensam!

Längtar till fredag när jag robban och stella ska till kupolen och storshoppa....hihi,..



stora tjejen :D


Regn snö och blötsnö!?

uch tycker inte om metrologer! nu när man börjar se ett slut på den lååånga vintern så kommer regn(bra iofs) men snö och ev blötsnö?! trisst!!

En unge i minuten sågs ju igårkväll, å vilka flashbacks jag fick! shit vad jag kände igen mig i hon som låg och sög lustgas och vred sig av smärta... jag e nöjd att jag har två nu och därmed e klar! :p
Och appropå bebis ett par vänne till oss fick en liten pojk till igår!! va glad jag vart gick runt och smålog hela kvällen..GRATTIS adde och malin! hihi har redan köpt en present..

Skönt...jag har blivit av med massa hår! och blev sjukt nöjd med dagens klippning, hade jag inte haft ångest över dubbelhakan kanske ni kunde fått en bild..hihi

nehepp nu börjar halv åtta hos mig! så natti natt!!

Måndag

Japp Måndag e det ny vecka! Och jag ska klippa mig imorgon!! JAAA va glad jag blir! men vi får se om jag blir halvklippt..haha stella ska med... men jag hoppas ju att hon sover :)
Sen på onsdag ska jag och stella till BVC,.. spännande jag tycker ju att hon blivit såå stor! så det ska bli skoj att se hur mycket hon vuxit :)

Igår hade jag ingen lust att skriva nått.... men mamma var här på fm och hälsade på lite sen var Willy med Kia Och håkan till "pulkabacken" och åkte lite bob ... skönt för han att han fick springa av sig lite, och självklart hade jag och robban kunnat gått ut igår eftersom det var toppen väder, men jag känner mig sliten efter veckan och ville inte...jag orkar inte ta någon promenad idag heller....trisst men sant! Jaja sen åkte vi vidare till pappa för söndagsmiddagen..-plankstek! mums va gott det var!

Jag har tänkt mig att lägga mig supertidigt idag...MEN så kom jag på att " en unge i minuten" börjar på 4an idag och det kan jag bara inte missa!! älskar ju att gott mig i andras förlossningar... :p sjukt men sant,. kanske e för att jag inte haft nå känslor angående mina egna... eller nått!

nej nu måste jag äta frulle!

Stella och Willy 3månader Lika?


Stella 3månader


Willy 3månader

Vet inte om jag tycker att dom e så lika längre...


Dyster...

jag blir så matt på migsjälv ibland...känner mig så sjukt ensam, även om jag vet att jag inte är det...och eftersoom jag är en sån som har svårt eller ja inte kan prata känslor så är det ju inga av miina vänner som vet hur jag känner eller mår på riktigt....så jag gör ju så bara att jag inte hör av mig till nån eller orkar träffa nån när jag e så och det är väl det som inte gör saken bättre...sen e jag ju lite så att frågar nån hur jag mår så är ju alltid allt bra! :p men jag får för mig att det inte är nån som igentligen som vill veta... aja...slut babblat om det!

idag ska jag faktist kolla på melodifestivalens andra chansen...har ju inte sett ett ända så det ska bli intressant! Robban e ju i källarn och lägger klinker så då passar det bra!

Hoppas alla får en trevlig kväll!! :D

Helg!!

Jaa helg yippi... :) ne men skönt e det iaf att ha karl hemma igen efter en jobbvecka! och ännu skönare att se att det börjar bli plusgrader utomhus :) ..ja vad har hänt idag... ja absolut inget ändå känns det som att jaginte haft tid med nått,..inte ens skriva ett inlägg här..haha

Ååå jag vill klippa mig...NU!! ingen som e sugen att klippa i lite hår *asg* känner mig lite vågad....åå snart fyller jag år..hihi längtar efter att få beställa min ring! Roligt roligt, och äta tårta ska jag göra också! mums,.. ja jag vet att det är ett tag kvar.. men man kan ju alltid drömma sig bort lite..

Hoppas det blir fint väder imorgon jag har lovat Willy att gå ut och leka lite i snön.. men han tjatar ju bara om att Kia ska vara med...får se om hon vill/har tid att följa med oss, annars så får han ju nöja sig med mig och kanske sin pappa då :p

bläch!

*suck* sämre igen... natten var hämsk, Willy med feberfrossa och dryghosta,.. han har ju astma så det blir ju inte bättre direkt av en förkylning! och stella sov väldigt knorrigt, vaknade och sov lite oroligt..och jag då... ja all den lilla mat jag fått i mig under kvällen skulle ju plötsligt ut!? *suck* så inte mycket till god sömn för min del!!
MEN idag har ju min Robban kommit hem, så nu nu kan jag få ta mig en låång dusch, skita ifred och kanske sova skönt en natt :)

Måste säag att jag mår ju inte bättre av att se det fin fina vädret och inte kunna gå ut.... men det blir förhoppningsvis sol fler dagar :p

Ne, nu- kurera mig!

bättre idag :)

Ja idag e jag typ frisk,.. kanske inte var magsjuk iaf det e kanske min kropp som gör uppror mot min diet.. kanske inte LCHF e nått för mig ändå det var ju typ samma sak sist jag åt såhär också....hmm så jag ska ta helgen och fundera ut någon annan diet,..nån som har tips till en tjockis??

ja... å lilla bebis kom hem till mamma imorse, så glad jag vart!!! Och hon hade ju sovit och ätit super hos Tina, vet inte hur jag ska kunna tacka henne! <3

Och Willy e ju typ sjuk...förkyld, eller ja febern kommer sakta men säkert! Men tidigare var han ut till pulkabacken med favvo Kia <3 och hade lite skoj och fick utlopp för lite energi! men eftersom han inte mådde på topp så ville han ju hem och till och med tog en riktig powernap på boben hem :)

JAA imorgon e det torsdag, och hemkommst för Robban...stackarn kommer hem till sjukstugan...


vad jag har ont i hjärtat..

jag har ju fått en släng av vinterkräksjukan eller nått,.. jag får inte behälla nått inte ens vatten..och står jag upp blir jag alldeles yr i bollen,så jag ansåg att jag inte var kapabel att ta hand om Stella ensam..Willy e ju stor så han klarar ju sig själv....eller ja han säger åt mig när han vill nått och jag behöver inte bära runt på han...men iaf så har jag ju underbara människor runt mig, och en som hade tid att ta hand om stella en stund på dagen....sen frågade hon mig nu på eftermiddagen om Stella skulle sova kvar hos henne så jag fick sova ut och så...och jag gick med på det efter att jag diskuterat det med robban....men jag e helt knäckt...vill ha min bebis här...och stackars Willy undrar varför mamma e så ledsen...men nu ligger vi i sängen och hoppas på att natten går fort och att jag mår bättre imorgon så jag kan ta hand om min lilla sessa <3  saknar dig så det gör ont!!!!