Påskpynt

Vad skoj det är när barnen kommer hem med pynt från dagmamman, super mysigt ju.... Nu e påsken nära!


Jobba jobba jooobaa

Japp då hade jag ett jobb då :) härlig känsla... Men allt e ju inte bara bra heller. Missförstå mig inte! Kunde inte vara gladare av att fått ett jobb... Men det skär i mammahjärtat, Willy har aldrig vart några problem han har ju sett mig jobba förut, men igår sa han att det är bara pappa som ska jobba?! Och Stella har idag vart typ arg på mig känns det som... Vet inte om hon bara var allmänt grinig men men... Hon ville ju vara hos mig men rev slog eller kramade mig så det var som att hon inte visst hur hon skulle reagera mot mig...... Skumt och kändes väldigt olustigt! Det lägger dig snart hoppas jag!

Snart e våren här!! Mina krokusar och snödroppar e såå fina :) sen börjar även dom där blåa blommorna komma upp som växer nästan som ogräs ;)

Bjuder på en busig unge <3


-

Känns som det blir en bra dag idag... Har redan hunnit städa på g-vallen, vart på arbetsintervju :) som kändes jätte bra! Och nu är vi påväg på kryssning :D
Det fina vädret gör ju även allt ännu bättre :D

Trevlig helg på er!!


Sjuklingar!

Vart ska jag börja... Hmm... Fyllde ju år i söndag, wihoo? (Eller inte) men iaf så fick jag min efterlängtade symaskin :) av robban, så jag lovade han nu att jag ska sy hans kläder hahaha!!och en superfin barbapapa bok av mamma! Sen pengar, tack tack ni söta :) vet bara inte vad jag ska köpa för roligt!!

Sen var det måndagen... Oh kollade skatten wihoo! Lyckoskutt!! Sen fick ju Mickan och Robban deras efterlängtade 3:a lilla (eller stora rättare sagt) Astrid! Sötnos! Jag har redan köpt en jättemysig grej :) :) e såå glad för deras skull!! <3

Och idag då... Alla e mer eller mindre sjuka, utom Stella henne e det full rulle på som vanligt! Så nu e grinden till köket klar så vi slipper se Stella på köksbordet varje gång man blinkat!!

Kan man bli annat än shoppingsugen när alla färger kommer in i affärerna?
Se va jag hittat.... (skulle vilja ha kanske man säger) :D


Oj vilken dag!

Lång dag har det varit! Den började 05.30... Och kl 14 var det släkt träff på visenten med god mat och en rastlös Stella som varken ville äta eller sitta i stolen! Tur att Willy och sysslingen Gunnar lekte och hade skoj iaf, så kunde jag å pappa jag Stella :)
Sen åkte alla hem till farmor för lite extra fika ifall någon inte vart mätt nog innan ;) ne det va mumsigt det med jordgubbstårta! Och tillslut när vi kom hem så var kl nästan läggdax för barnen och dom somnade ovaggat vill jag lova : D

Sen stod bakning på schemat.. Så det vart snoddas, dammsugare och två olika tårtor :) vet ju aldrig jag kanske får besök imorgon... Annars så får Robban ta med till jobbet!! Och där äts väl allt :)
Nu måste jag sova lite vill ju inte känna mig gammal imorgon!! Haha (Uch varför känns 27år just så jobbig) ?


Kläderna :)

Lägger väl ut kläderna jag köpte igår även fast Willy inte tyckte jag skulle lägga ut kläderna på gluggen!! :) haha


Fredag !

Japp fredag har det vart idag ju om någon missade det :)
Vi bor hos pappa/morfar och det går ju bra.. Utom att Stella var super duper knölig att få å sova... Hoppas på bättring imorgon :) oo vi grillade mums va gott det var!! Annars har det nog inte hänt mycket, jo vi var på stan och jag hittade jätte fin klänning åt Stella och fint linne åt mig.. Tar kort imorgon får ni se!!
Ja jag har sökt massor med jobb idag.... Måste ju redovisa på söndag, och det andra jobbet på g4 gick ju åt skogen, men men kanske inte hade vart nå för mig ändå... E ju sjukt mörkrädd och rädd för lite allt möjligt hahaha!!

Ne Uch nu måste jag sova så jag e lite pigg imorgon, nästan uppe på övertid :) natti natt!!

Kan bjuda på en busunge!


Glömde ju nötbilden haha


Trevligt :)

Måste säga att jag är väldigt nyfiken på vilka det är som läser min blogg... Trodde ju att det bara var min familj men det stämmer ju inte riktigt med siffrorna :)

Ja idag har det inte vart många knop här hemma... Vet inte om Stella börjar bli sjuk eller om hon bara va lite tröttare än vanligt.. Och Willy va hos Maggan, så det vart en riktig mysdag :)
Hoppas iaf att det inte är något har ju planerat att gå på öppna förskolan både tis å idag men haft opigga barn just då.. Så hoppas på bättre lycka imorgon :)

Hm sitter å mumsar nötter, Robban köpte med några wasabinötter :) va snällt!! Mums mums...


Flytta??

Hm, idag har jag sökt ett jobb jag verkligen verkligen vill ha... Visst kommer säkert inte få det eftersom jag inte lyckas få nått jobb men ändå....
Och det här jobbet ligger x antal mil bort... Och börjar nästan fundera på att flytta, skulle jag få just det här jobbet så ligger ju det i en mysig stad.. Så varför inte?? Eller vad säger du Robban???! Jag har iaf inte mycket som håller mig kvar här, skulle vara sjukt skönt att få en nystart.... Det tror jag skulle göra mig gott... Lämna allt bakom och flytta!!

Lät inte det bra???


I suck! :)

Haha va kass jag är jag kommer nog förbli tjockis :) men dukan e inget för mig.. Vet att första tio dagarnas tuffa men jag kan inte! Jag har ingen fantasi om vad man kan göra så jag har redan tröttnat på maten... Så nu blir det lchf tills jag tröttnar igen hahaha... Jag försöker ju iaf, synd att det inte e tanken som räknas i det här fallet :) ....
Men måste ändå säga att kroppsmässigt mår jag väldigt bra av att äta ju "dukant" men men... Allt är ju lite roligare om man är glad också! Haha

Börjar nästan längta till lördag när vi har lite släktträff!! Ska bli kul att träffa alla!

Nu måste jag söka alla jobb jag hittat!! :D


Titta!!

Se vad jag hittade vid husknuten :)


-

Uch ögonen svider för att jag e såå trött :( gäsp!! Och kom ju på att robban ska ju på kurs så sovmorgon i helgen e ju bara å glömma...


Älskade ungar :)

Vissa dagar känns det så skönt när barnen somnat och det blir tyst i huset (förutom Willys tandgnisslande) men efter en kort lugn stund så saknar jag ju mina små busungar... Och speciellt lukten!!!
Älskar er så sjukt mycket <3


Dukan diet

Jahapp slut på allt onyttigt, nu rullar jag snart fram!! Så idag är första dagen på "attakfasen" på dukan dieten! Hoppas verkligen att det här fungerar på min kropp nu annars vet jag inte vad jag tar mig till... För nu under min "tycka synd om mig själv period" har jag nog gott upp dom få kilon jag tappat.. :(

Så idag består min kost av;
Frukost- 2ägg
Lunch- räkor + mini keso
Middag- skinnfri kyckling

Och mellan mål om jag behöver blir nog kalkon :)

Jag var ju ner på akuten igår med Willy.. Hans hosta var hemsk för en av medicinerna var slut, så vi fick lite ny sån... Och det måste vart nått som hänt? Det var poliser där och en äldre man som kom inrusande... Vart nyfiken men det var väl säkert inget :)

Nej nu lär jag ta mig an crosstrainern, eller om jag väntar till Robban kommit hem... Det återstår att se :)

Och GRATTIS till morfar idag som fyller 79år idag, hurra hurra hurra hurra!!


Smarta...eller inte?

Hm, smart kväll... Har nu kommit på vad alla pratar om när alla skriver "mello" på Facebook... Melodifestivalen!!

Nästa pinsamma är att Robban ber mig sätta på text-tv.. Jag tar ju då upp viasat dosan och säger att vi har inte det, fanns ju ingen sån knapp, men kollade visst på fel dosa... Men hallå text-tv på 2000-talet??

Och Robban skrattar åt sina "söta" ( enligt han själv) fisar...

Ah.. Kan ju bli så ibland.. Haha nu "mello" :D


Regn härliga regn :)

Va härligt det är att höra regnet smattra på rutan och snön försvinna i rasande fart.... Vet ni, snart e det vår!

Idag har vi målat ett rum hos pappa som ska bli som ett lekrum för barnen, grönt och grått! Så kommer jag klä gamla skummadrasser och kuddar och ha på golvet.... Mysigt blir det och färgglatt!! Haha!
Sen premiär grillade vi, åå va gott det var, riktigt gott!!

Reprisen på bb börjar nu hörs hej!!


Grönt blir det!!! :D


Hej hopp!

Oo fredag idag :D så skönt.. Visst jag vet att jag har "tisdag hela veckan" , måndag som lördag... Visst visst! Men fredag e nice.. Haha och jag har köpt en klocka idag!! Ser helt ok ut för att kosta 99:- på ÖoB hahaha.... Men den duger för tillfället iaf, och mamma jag önskar mig ändå samma sak i födelsedags present ;) hihi... Fast kanske lägger pengarna på en symaskin istället! Har ju hittat en på Ikea som e superbillig och räcket åt det lilla jag kommer sy.

Jag å Willy har ju iaf haft en ensam dag idag eftersom syster yster var hos dagmamman.. Så vi var och köpte gardintyg med Peter pan och kapten krok på, och letade färg till målningen imorgon. Och sen vidare till Mickan Sally och Adrian!! Haft en bra dag idag vi hade även en liten "pysselstund" när hela familjen satt och måla/ritade :)

Nu när barnen snart somnat så blir det sista avsnitten av bron... Ooo spännande :D haha


-

Ingen brist på underhållning här hemma i alla fall :D

Stella sjunger/skriker och dansar


-

Hm vet inte om jag har nått vettigt att berätta om dagen som varit..
Lämnade barnen hos dagmamman och gick hem och städade, väldigt välbehövligt måste jag säga :)

Och imorgon är det städning igen :) måste säga att det är riktigt nice att ha lite jobb att se fram mot, tjäna några kronor! Och innan fredag skulle vi få reda på väktar jobbet... Ha dock inte så höga förväntningar, varför skulle dom välja just mig?! Ingen annan på alla jobb jag sökt har vart intresserade av mig så varför skulle dom??

Hm... Robban åker på kurs helgen när jag fyller år.. Fyller inget speciellt men just 27 känns väldigt tungt iaf för mig :( så känns som att det kommer bli en väldigt ensam helg.... Kanske skulle flytta in hos pappa den helgen så får båda sällskap :)

Nej repris på bb!!


Tänder!!!

Inte så konstigt att Stella inte ätit bra ett tag nu och sover konstigt och är lite hängig vissa dagar å lätt grinig... Hon har 3(?!!) tänder på g varav 2(!!) kindtänder, lillskruttan då :)


-

Oj vart visst inget bloggande igår.. Måste haft fullt upp då då!! (haha eller inte)..

Igår var iaf mamma här och busade lite med ungarna, och jag bokade en kryssning med Birka paradise... Mys jag å Robban bara! Hel gratis vart den ju också eftersom jag snodde den av mamma som dom vunnit på nån båt...haha så mat och hytt vart gratis ja bussen med men vi hatar att åka den så vi tar bilen ändå :)

Sen var vi hem till pappa för den sedvanliga söndagsmiddagen.. Och det vart kinamat!! Möms!! Han orkade visst inte laga nå mat, men inte klagade vi för det...

Och idag var vi på "plång å sjung" (Willys variant på kom å sjung) och det var ju trevligt det var även några nya ansikten där som jag inte sett förut :) och Willy lekte jättebra med Ebbe!!
Nu ska jag sjunka ner i soffan en stund om jag hinner innan Stella vaknar :)


Fin dag idag :)

Jahopp... Dagen började med en Big Brother repris, sen kom pappa och Willy hem och det var dax att börja skära ner oljepannan!! Skönt att bli av med den :) sen... Ja va gjorde vi sen då? Jag körde hem pappa så åkte vi och handla och städade upp lite på gården och hackade is... Så skönt att få bort den hemska isen... Inte mer spännande än så blir det.. Hahaha

Och nu har vi precis ätit massa massa taco med pappa, och det låter som att det är läggdax för Stella nu :) och när väl Willy somnar idag så ska vi fortsätta på Bron(serien)


En bild från fettisdagen :)


-

Shit, kroppen e helt slut... Märks att jag inte jobbat på typ 100år.. A nästan iaf :) men iofs så kanske träningspasset igår gjort sitt också!! :)

Hihi vi har vart ut till Hugo och grattat han idag på "gubbdagen" hela 30år, helt sjuk, speciellt när jag aldrig blir äldre :/
I alla fall så hade dom ju hur mycke gott fikabröd som helst jag hade lätt ätit upp allt... Om ingen hade sett mig! Sen hade ju Emelie städat och vi kommer dit med Willy och Stella (hahaha) lillfröken vet hur man gör när man skitar ner om jag säger så... Hoppas det inte vart så farligt bara!!

Nej nu måste jag in till Stella och kolla om hon vill somna, Willy sover ju hos morfar idag :) så hon e ju ensam på rummet inatt... Och vi ska börja kolla på serien bron så fort Robban kommer hem.. Skickade iväg han för lite storhandling, taskigt jag vet. Men just nu ekar det i kylen så det var ett måste och jag är ju som sagt helt slut i kroppen :)

Trevlig helg alla!


GodMorgon

Det var visst inte öppnaspisen som vi trodde utan han ramlade visst in i en fotpall??! Men han e lika glad som vanligt idag ändå :) skönt!!
Idag blir det att lämna barnen vid 8 sen bär det ut till städningen :)


-

Nyss hemkommen från ett omotiverat step/kettlebells pass på maek's.. Ville verkligen inte men det e ju iofs skönt efteråt!
Sen vart det lite olustigt att åka hemifrån för precis innan drog Willy huvet i kanten på öppnaspisen så han slog i näsa och under ögat... Uch va ont han hade :( ska bli väldigt intressant att se hur det ser ut imorgon eftersom det redan var blått... Stackarn han blir ju så ledsen/deppig när han ser konstig ut i ansiktet!

Ja sen tidigare idag så var vi ju på öppna förskolan, alltid lika skoj sen träffade vi Elin och Frans där också sötnöten!!

Nej nu måste jag nog kika i den ekande kylen om jag hittar något törstsläckande :)


Redo för öppnafsk

Suck, tar jag på barnen nya kläder och på 5min e Stella skitig! Aja hon får se ut så idag ändå även fast vi ska på öppna förskolan :) en väldigt bra sysselsättning för rastlösa barn.. Haha