Läggdags!

Läggdags tidigt just nu eftersom barnen vaknar mellan 5.30 - 6.00 suck!! Visst det e en rättså vanlig tid här hemma... Men en liten tid nu så har barnen sovit till runt 7 tiden... Och det kändes mera humant måste jag nog säga :)

God natt på er alla!


-

Jahapp har vart på intervjun imorse då, kändes bra och bra fick jag på det skumma testet också!! Härligt!

Sen kikade Petra och Rasmus förbi när dom var ute å gick, alltid lika trevligt med lite besök!! :D
Annars händer det inte mycket idag försöker underhålla lillfröken som är väldigt tjinkig idag....och Willy sov i sin säng hela natten igen (wiho) så kom även hans paket med filmer idag, både cars 1&2 och ice age 1-3 massa film vart det men dom hade rea på cdon!!

Ni får en liten bild på mig å surfia.. Och en glimt av mitt mörka hår haha...


Helt slut :)

Ojoj vilken dag :)
Dagen började såklart med reprisen på BB.. Och jag kom fram till att det inte var något för barn (hahaha) Willy kunde inte förstå varför vissa saknade en heldel klädesplagg!
Sen iväg med dom till dagmamman där dom var i gymnastiksalen hela dagen idag :) och jag for iväg till infomötet för G4S, spännande och vi fick göra nått skumt kunskapstest...haha knepigt! Men ska iaf på intervju imorgonbitti :)

Och tillsist städningen, nästan träningspass det där ju haha.. Och jag tror min rygg nästan gick av, men men ska städa där igen på tor el fre.... Kul ändå att få göra något!!

Å just ja Willy sov hela natten utan att komma ner till oss!! För första gången på typ 4år tummen upp för det! Men det beror säkert på att han nu får sova i samma rum som Stella.

Ne se om det e nå på tvn :)


Nackdelen när våren kommer :)

Kom på en sak nu när jag var ute å åkte :) jag e ju ingen mästare direkt på att köra bil haha och absolut inte att parkera!! Men hela vintern har man ju kunnat stå lite hur som helst eftersom inga rutor syns :) men NU syns dom ju! Suck... Så nu måste jag ju pricka den där j*vla fickan.. Haha annars kan man ju inte klaga på mycket nu när våren verkligen e på ingång :D


Börjar allt vända??

Wiho! Imorgon börjar mitt extrajobb jag fått.. Det e bara 8h i veckan men en bra början!! Sen imorgon ska jag även på infomöte med anställningsintervju, härligt :)
Jag avskyr verkligen att vara arbetslös, jag förstår inte hur vissa kan njuta av att inte jobba... Jag skulle kunna göra vad som helst bara det är ett jobb.. :)

Ne nu lär jag hämta Willys medicin och kolla på tyg till Willys gardiner... Han e ju lite sur att han aldrig får nya! Hihi


Kringelfjorden!

Vi har vart i vinterlandet i helgen, vi tog långhelg - tors till sön och åkte upp till kringelfjorden som ligger strax innan Idre. Det va supermysigt tror alla vi trivdes... Det enda negativa var nog snön :) det var bara puder överallt, så det var inget optimalt stjärtlappsunderlag.. Haha det gick inte ens att packa till med skotern!! Så vi hade bara en liten backe att åka i men det gick ju det med.


Blogga? Men för vem?

Längesen jag verkligen skrev något här men har haft och har en tung period just nu... Och ska jag blogga, vem bloggar jag för? Vad och hur mycket ska jag berätta.... Skulle jag skaffa lösen vem ska jag ge det till, alla som frågar? Ja vad var då vitsen med lösen? Ja många frågor har jag men inte många svar :/

Men jag kommer nog igång snart ska ni se :)